maandag 6 februari 2012

Zandkasteel aan zee

Of ik een Zandkasteel-aan-zee-taart wilde maken, voor Joëlle haar 2e verjaardag.... Gráág, want die had ik nog niet gemaakt en ik wilde em dolgraag proberen!!!

De bovenste laag is chocoladebiscuit, gevuld met aarbeienjam en Zwitserse room. De onderste laag is gewoon biscuit, gevuld met monchou en vlaaivulling.

Wat een ideaal onderwerp: zand. Alle oneffenheden kun je verstoppen onder een laagje 'zand' (lees: koekkruimels):) Ik moet nog wel leren om de juiste verhoudingen tussen taart en poppetjes te vinden, want eerlijk gezegd zijn ze een béétje te groot in verhouding met het kasteel.....Maar ach, als hij maar lekker is en hij maar mooi gevonden wordt!!!






Groetjes Wilma

7 opmerkingen:

  1. Ik vind hem echt geweldig! Wat een leuke taart en wat knap gemaakt! Wat een feest om die op tafel te zetten.
    groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ben je toch een knapperd!
    Die vlieger heb je ook zo gaaf bedacht! :))
    xxx, C

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig. Al die details, super gewoon!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Weer een prachtig bouwwerk ! Zit hier naar te kijken met een kopje thee......en het water loopt mijn mond in (ach, een speculaasje is ook lekker).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. oh wat is ie gaaaaaaaaaaaaaaf!!! Zo leuk me al die leuke detailtjes! Een super taart!!

    Groetjes Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk! Super mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen